Molts equips de l’entitat inicien avui els entrenaments, donant el tret de sortida a la nova temporada que comença. El Sènior “A” serà un d’aquests equips, que amb la plantilla tancada des del passat més de Juliol  es mostra molt il·lusionat amb l’estrena a la nova categoria després de l’ascens assolit la temporada passada a 1a Catalana.

L’equip estarà dirigit per segon any consecutiu pel Francesc Castellet i en Santi Rodríguez, juntament amb la Sandra Veguín realitzant funcions de Delegada d’equip i Maria Gil com a fisioterapeuta. Pel que fa a la plantilla, hi haurà 4 cares noves a l’equip: Borja Soliveres (base del St. Josep Badalona “B”), Pere Ruiz (aler-pivot de l’A.E. Minguella “B”), Albert Ribas (pivot del C.B. Tiana) i Marc Ors (aler del Júnior “A” del C.B. Sant Josep Badalona). Continuen a l’equip: Andreu Lladó, Alex Eñeso, Jose Juan Díaz, Joan Rovira, Torni Forteza, Xavi Sánchez, Quim Català i Marc Lozano.

Així doncs, comença la Pre-Temporada 2010-2011, on entre d’altres partits el Círcol s’enfrontarà al C.B. Sant Josep de Badalona “A” a la Copa Badalona el Diumenge 5 de setembre a les 20:30h a la Plana.

Anirem informant de les novetats del Primer Equip i la resta d’equips de l’entitat.

TORNA EL BÀSQUET!!!

Circol_logo