El passat cap de setmana, el sènior Femení dirigit pel Josan García i el Marc Fernàndez, va estar a punt d’endur-se per primera vegada la Copa Ciutat de Badalona que va tenir lloc a la Plana. Les noies del Círcol es van plantar a la final després de desfer-se del Bàsquet Llefià i l’A.E. Minguella, i va jugar una disputadíssima final contra el BBC que va acabar perdent per 2 punts de diferència.

La final contra el BBC va ser un partit vibrant i ple d’emoció que es va decidir amb 2 tirs lliures de les verd-i-negres a falta de 0’9 segons amb empatat en el marcador. Fins llavors, el Círcol havia estat amo i senyor del partit, amb un inici impressionant (13-0) que va permetre a les nostres dominar el marcador durant 35 minuts, fins que el BBC va ajustar l’electrònic amb un parell de triples consecutius. Els últims 5 minuts van ser d’infart i amb empat en el marcador i 18 segons pel final del partit, el Círcol disposava d’un atac que no va saber gestionar i que va permetre al BBC recuperar la pilota i acabar annotant dos tirs lliures amb el temps pràcticament esgotat.

Des d’aquí felicitem a les jugadores i el cos tècnic per les bones sensacions que van transmetre al públic que es va desplaçar fins la Plana per animar l’equip. En breu comença la temporada i la cosa pinta molt bé! FELICITATS!

Circol_logo