Aquest cap de setmana arrenca la nova temporada 2010-2011 per tots els equips masculins que juguen competicións de no-promoció. Ho fan doncs el Sènior-A (1a Catalana), el Sènior-B (3a Catalana), el Júnior-A (Interterritorial), el Júnior-B (Grup Especial 1r any) i el Sots-21 (Preferent).

El Sènior-B estrena categoria a la pista del Caldes d’Estrach el dissabte a les 16:30, amb nou entrenador (Oriol) i una plantilla renovada amb les incorporacions de Ruben Gea, Carles Surrà, Lluís Palet i Jordi Cirac, intentaran començar amb bon peu a la 3a Catalana. Per altra banda, el Júnior-A entrenat per Jaume Lleal i Andreu Lladó, comencen amb un derbi a la pista de l’UBSA dissabte a les 19:30. El Sots-21 Preferent, entrenat per l’Adrià Puente, comença l’aventura a la sempra difícil pista del Casal Vilafranca, també ho farà dissabte a les 19:00h.

El plat fort arriba el diumenge, on tant el Sènior-A com el Júnior-B juguen a la Plana. El Sènior-A estrenarà la 1a Catalana diumenge a les 17:30 (nou horari aquesta temporada), ho farà davant el Sant Gervasi de Mollet, equip que també ha pujat de categoria. Es preveu un gran partit i necessitem tot el vostre suport per començar la temporada amb una victòria a la 1a Catalana. Tot seguit (diumenge a les 19:00), els nois del Júnior-B, després d’haver assolit una plaça a les fases de classificació per Grup Especial B del mes d’agost, jugaran davant el sempre complicat Reus Ploms, en una categoria amb un gran nivell i molt exigent. Gran tarda de bàsquet a la Plana, us hi esperem!!!!!

Circol_logo