El Sènior A va debutar a la Primera Catalana amb una victòria molt treballada sobre el Sant Gervasi de Mollet. Tot i el mal inici dels de Francesc Castellet, que perdien per 10 punts (8-18) al primer quart, la constància, les rotacions i la intensitat defensiva va permetre al Círcol endur-se el partit per 22 punts de diferència.

El Sant Gervasi va començar molt bé el partit, defensant en zona 3-2 des del primer minut, va posar en problemes al Círcol que no annotava amb facilitat degut als mals percentatges de tir i a les imprecissions típiques del primer partit de lliga. Els visitants aprofitaven aquests minuts per agafar una renda de 10 punts i acabar el primer quart amb el resultat de 10-18. Però l’inici del segon quart va canviar el signe del partit, el Círcol molt més intens en defensa i amb molt més ritme de partit, aconseguia retallar diferències i la bona direcció de Borja Soliveres davant la zona 3-2 permetia al Círcol posar-se per davant en el marcador i fer un parcial de 26-14 que deixava el marcador amb 4 punts d’avantatge al descans (36-32).

A la represa, els locals van sortir molt concentrats i van aconseguir distanciar-se una mica més en el marcador agafant rendes al voltant dels 10 punts, però els visitants no deixaven escapar al Círcol en el marcador i de la mà del seu joc interior es mantenien vius en el partit. Però l’últim quart va rematar al Sant Gervasi, les rotacions del nostres permetien mantenir un ritme alt de partit i una bona defensa al darrera que trencaven el partit definitivament a falta de 5 minuts (14 punts de diferència), amb un parcial de 24-11 en aquest últim període per acabar amb el resultat de 82-60 amb una cistella de Pere Ruiz sobre la botzina.

Cal destacar el gran partit de tot el bloc, i especialment el joc interior on Albert Ribas, Pere Ruiz, Marc Lozano, T. Forteza i Xavi Sànchez van anotar més de la meitat dels punts de l’equip i mantenint un nivell excel·lent en l’apartat defensiu i rebotejador. També felicitar a les noves incorporacions pel seu bon partit i implicació en aquest inici de temporada, amb Borja Soliveres autor de 8 assitències i 12 de valoració sense annotar cap punt, Albert Ribas amb 10 punts i 8 rebots, Pere Ruiz autor de 12 punts i Marc Ors amb 5 punts tot i jugar amb un pinzament a l’esquena. Destacar l’actuació d’Andreu Lladó amb 12 punts, 4 rebots i 5 asssitències per un total de 17 de valoració.

Anotadors: A. Ribas (10), Borja S. (-), J.J. Díaz (4), Marc Ors (5), A. Lladó (12), Q. Català (-), Pere Ruiz (12), Marc Lozano (7), Joan Rovira (9), T. Forteza (6), X. Sànchez (8), A. Eñeso (9).

Felicitats a tots i a guanyar a Sant Adrià la propera setmana!!!

Circol_logo