El mini A del Círcol, entrenat per Ramon Pasquina, Ferran Muñoz i Martí Calllau va arribar a la final de la Mini Copa Badalona, igual que el sènior femení la setmana passada. L’equip de Pasquina va jugar la final davant el DKV Joventut i tot i jugar un gran partit, va perdre. Des d’aquí felicitem a tots els jugadors i els entrenadors de l’equip,  per la gran competició que han jugat, ja que han arribat a la final deixant equips enrere con l’Ademar o el Sant Josep.

Per altra banda, el mateix dissabte es va jugar per primera vegada, una jornada de pre-temporada on tots els equips de les categories inferiors del club van jugar un partit de cara a prepar-se per la lliga que està a punt de començar. Volem agrair-vos a tots la vostra participació. Entre tots els partits destaquem el debut del pre-mini femení entrenat per Marina Cano i Clara Navarro i la victòria del cadet B entrenat per Ramon Cuñé, davant un equip amb tanta tradició com el Cornellà.

Partits de lliga: el sénior B va perdre davant el Caldes d’Estrach tot i fer un gran partit per 10 punts de diferència; el júnior A va guanyar fent un gran partit davant l’Ubsa amb 32 punts d’Albert Reverté, el Júnior 1 va guanyar de 12 punts.

Si voleu conèixer tota la actualitat sobre llibres, cinema i música entreu a la web

www.amplias-avenidas.com

Circol_logo