Senior_A_Alex_i_AndreuEl Sènior “A” va tornar a guanyar, aquest cop a la difícil pista del UBSA de Sant Adrià. Ho va fer per 3 punts de diferència (79-82) en un partit que va dominar els 40 minuts però que es va complicar més del compte en els minuts finals.

El partit va començar amb un desavantatge de 6 punts en els minuts inicials, però la reacció no es va fer esperar i  els nostres van realitzar un parcial important que deixava el marcador en 11-18 al final del primer període. El segon quart va ser molt més igualat, en part degut a les lesions de Borja Soliveres (esquinç de tormell) i Xavi Sànchez (va patir un trau al front), lesions que els va impedir tornar a participar en el partit. Així doncs, aquest segon període va acabar amb  el parcial 18-18, amb un Pere Ruiz molt entonat en atac i Albert Ribas treballant bé sota el cèrcol defensiu per part del Círcol, contrarrestat pel bon partit del base del Sant Adrià, Pau Ruzafa. S’arribava al descans amb el marcador 29-36 pels visitants.

A la represa el partit es transformava en un estira i arronça, el Círcol marxava en el marcador però els locals no van deixar que aquests trenquèssin el partit en cap moment. Cal destacar la gran segona part de Jose Juan Díaz, Andreu Lladó i Marc Ors, mantenint el ritme annotador de l’equip en atac. Aquest període acabava amb un 5 punts en els últims 10 segons, triple de J.J. Díaz i recuperació d’Alex Eñeso per annotar sobre la botzina. El període acabava amb 20-21, ampliant la diferència en un punt.

A l´últim quart la cosa començava molt bé, i a falta de 5 minuts el Círcol guanyava per 15 punts i semblava que tenia el partit coll avall, però els de Sant Adrià van pujar l’agressivitat defensiva i l’encert en el tir exterior i això els permetia arribar a l’últim minut amb opcions (+7 pel Círcol). Els nervis i la pressió tota la pista del UBSA ajustaven encara més el marcador i no va ser fins al final del partit que el Círcol va fer-se amb la victòria, després que els locals no anotessin un triple a la desesperada per empatar el partit.

Anotadors: A. Ribas (2), B. Soliveres (-), J.J. Díaz (18), Marc Ors (13), A. Lladó (18), Q. Català (4), Pere Ruiz (14), M. Lozano (-), Joan Rovira (2), T. Forteza (8), X. Sánchez (-), A. Eñeso (3).

Amb aquest resultat el Círcol no pot començar millor el seu debut a Primera Catalana, 2-0 empatat amb 5 equips més. La propera jornada tornen a jugar fora, a la pista del Vilassar de Dalt (diumenge 18:30), equip que encara no coneix la derrota igual que els nostres.

Felicitats Círcol! i a per totes a Vilassar!

Circol_logo