supermanager

Com ja vàrem anunciar la setmana passada, la web organitza una lliga privada a la Supermanager que cada temporada organitza acb.com. Encara esteu a temps d’apuntar-vos!!! La competició comença demà amb el primer partit de la temporada i serà la data límit per inscriure equips. Recordem que cal enviar un correu electrònic a supermanager@basquetcircol.com informant del nom d’usuari i la persona a la que correspon, per una millor organització de la competició. Ja hi ha 26 equips inscrits! Qui guanyarà???

Els següents usuaris no han enviat el correu indicant el nom de la persona que hi ha al darrera de cada “nom d’usuari”. Si us plau, envieu el correu o eliminarem els equips de la lliga:

DonPatch_58
HECTOR.o.b
piquitodeoro
ferrer 10
16circol

Per altra banda, recordem que el nombre màxim d’equips per persona són 2, aquells que hagueu inscrit més de dos treieu-ne els que creieu convenient fins a un màxim de 2.

El guanyador tindrà premi!!! supermanager.acb.com

Circol_logo