La nova temporada ja està en dansa. Els sèniors i júniors, tant femenins com masculins, ja es troben en plena competició i el proper cap de setmana ja comencen les altres categories.

Poder posar en marxa una entitat com la nostra amb 21 equips no és senzill, cal molt d’esforç i treball. En primer lloc, del Josep Velasco, que en té la responsabilitat tècnica de confeccionar un bon equip d’entrenadors i bons equips que puguin competir amb qualsevol i que respectin la nostra filosofia: treballar amb els equips de base amb pocs canvis d’un any a l’altre, per fer arribar el major nombre de jugadors de la pedrera a l’equip sènior. Enguany s’hi han consolidat dos jugadors: l’Àlex Eñeso i el Marc Lozano.

També vull destacar el treball de la Junta: la Rori, el Jordi Forcada, el Francesc Mora, la Maite Leal, la Núria Sabater, la Sandra Veguin i el Joan Lledó. Treball que ens permet consolidar-nos temporada a temporada en el bàsquet badaloní, cosa no gens fàcil a causa de l’enorme competència que hi ha.

Per acabar, cal donar la benvinguda als nous jugadors, a les noves jugadors (aquesta temporada tenim un premini femení) i als nous entrenadors  i desitjar que entre tots disfrutem  de salut i de bon bàsquet.

 

Joan Callau

President Secció Bàsquet

Circol_logo