Comencem el resum de la jornada amb victòria emocionant d’un equip debutant: el pre-mini femení.El partit el va començar dominant el Llavaneres però a la part final del partit, el Círcol va començar a recuperar moltes pilotes en defensa i tot i anar perdent de 22 punts el Círcol va aconseguir guanyar el partit per un punt.La setmana vinent derbi contra el BBC.Felicitats a totes les jugadores i entrenadores!!!!.I una altre victòria que volem destacar és la del pre-mini A, que va guanyar al pre-mini A del Mataró, un club amb una de les millors canteres de Catalunya, per 17 punts de diferència.Felicitats a tot l’equip!!!!.Per altre banda el mini A, subcampió de la Copa Badalona, va guanyar amb molta superioritat al Claret i el mini 1 també va guanyar al Martorelles.

El pre-infantil A va tancar el marcador al Malgrat i el pre-infantil B va perdre davant el Sant Andreu. L’infantil va perdre davant el Joventut i l’infantil femení va perdre tot i fer un bon partit, davant el Mataró. El cadet 1 i 2 van perdre en el seu debut a la lliga davant el Badalonès i el Vilassar respectivament.El cadet femení va perdre per 2 punts de diferència davant la Minguella i el júnior femení va guanyar fent un gran partit davant el Claret. El júnior 1 va perdre el seu primer partit a la lliga i el júnior A va guanyar per 12 punts de diferència i suma un balanç de 2-1, al igual que el júnior 1 i el júnior b, que va guanyar fent un gran partit ofensiu davant el Santa Coloma, a la lliga preferent de primer any i ja és tercer a la lliga.

Una altra victòria que volem destacar és la del cadet B, dirigit per l’entrenador debutant al club Ramon Cuñé, que va vèncer per 10 punts de diferència al cadet A de la Minguella, un any més grans. Felicitats  a tot l’equip!

El sènior B va perdre davant el Teià tot i fer un molt bon partit en defensa. El sènior femení va guanyar, fent un partit molt seriós, al Sant Joanenc per 10 punts de diferència. El Círcol va dominar en el marcador durant tot el partit però l’equip visitant es va acostar per moments en el marcador. L’equip, que està treballant amb molt compromís, suma un balanç de 1-1.

Circol_logo