Mal partit del Sènior “A” a Vilassar de Dalt. La derrota va ser contundent i la victòria totalment merescuda per un Vilassar molt més intens i motivat que va demostrar en tot moment que volia guanyar el partit. Un partit que començava malament al primer quart, on l’encert dels locals en totes les facetes del joc així com un inici fluix dels nostres obrien un escletja important en el marcador (33-18) al final del primer període. Al segon quart, el Círcol va tornar a entrar en el partit, gràcies a  defenses alternatives va arribar a posar-se a 4 punts del Vilassar, però abans d’arribar al descans els locals tornaven a escapar-se de 8 punts en el marcador.

A la segona part no hi va haver partit, un parcial important al inici del tercer període deixava als nostres amb un desavantatge de 20 punts, diferència que va arribar fins els 30 punts i va permetre als locals jugar amb tot tipus de comoditats. Només uns últims minuts d’intensitat van poder arreglar el marcador i deixar la diferència en 19 punts, 98-79 marcador final.

Sense dubte, cal passar pàgina i pensar en el proper partit, diumenge 10 a les 17:30 a la Plana davant el C.B. Sant Narcís de Girona. El Círcol està amb un balanç de 2-1 mentre que el Sant Narcís encara no coneix la derrota amb un balanç de 3-0. Partit complicat a la Plana, us hi esperem!!!

Ànims Círcol!!!

Circol_logo