El Sènior “A” va perdre per un punt de diferència davant el St. Narcís de Girona en un autèntic partidàs per part dels dos equips, i on la presència física dels gironins i la veterania de jugadors contrastats a la categoria, els va acabar donant la victòria.

El Círcol va iniciar el partit amb males sensacions, els de Girona són un equip molt més físic i els nostres teníen problemes per atacar i defensar, sobrepassats pel joc de contacte que practicaven els visitants. Parcial de 2-8 inicial, però els nostres van anar agafant la mesura del joc i eren capaços d’entrar en el partit i acabaven el primer període 15-20. El segon quart el partit va ser molt més igualat, pels locals l’Àlex Eñeso portava el ritme en atac, anotant fins 3 triples en aquest quart. Però els visitants dominaven el joc interior, i gràcies això més l’encert en el tir exterior arribaven al descans amb avantatge en el marcador (35-40).

A la represa, els nostres van sortir molt més agressius i amb una defensa pressionant i alternances defensives aconseguien posar-se per davant en el marcador. Un joc molt més alegre i agressiu que donava confiança i que mostrava quin era el camí per guanyar el partit. S’arribava al final del tercer període amb tot per decidir (55-58). I l’últim quart va ser d’infart, els nostres mantenien el ritme de defensiu i això permetia dominar el marcador el darrer quart, a falta de 1:30 el Círcol guanyava de 5. Restant 1 minuts i escaig, els nostres guanyaven de 3, però en aquest darrer minut els visitants van disposar de moltes segones opcions i tirs lliures després de rebot ofensiu, i els permetia agafar 1 punt d’avantatge restant 20 segons. Aquests 20 segons van durar ben poc, i el Círcol va anotar una cistella fora de temps, els arbitres no li van donar validesa i el Sant Narcís és va endur el partit.

Cal felicitar als jugadors pel gran partit que van fer, aquesta vegada va sortir creu davant d’un dels millors equips del grup i que encara no coneix la derrota. La setmana vinent desplaçament a La Garriga, equip que tampoc ha perdut cap partit.

Sort!