El Sènior A no va poder guanyar a la pista del líder del grup, el CB La Garriga. I no ho va fer per be poc, 74-70, després d’anar per davant en el marcador gran part del partit.

Els jugadors de Francesc Castellet i Santi Rodríguez van sortir concentrats en el partit i començaven l’enfrontament amb 2 triples. El ritme de partit no era molt alt, i els pocs contraatacs dels que disposaven els nostres no es materialitzaven, fet que permetia a la Garriga mantenir-se en distàncies curtes en el marcador. Al final del primer quart s’arribava amb 22 a 24. El segon quart va ser pels locals, de la mà dels seus dos homes més importants aconseguien arribar al descans amb avantatge al marcador, 45-40. Un marcador molt alt pel Círcol si volia guanyar el partit, calia apretar en defensa a la segona meitat, i així va ser.

A la tornada dels vestidors, el Círcol va augmentar l’activitat defensiva, conscient de que calia millorar aquest aspecte del joc si es volia disputar el partit, i es va posar per davant en el marcador arribant a manar per 6 i 7 punts de diferència. De la mà d’Andreu Lladó, Jose J. Diaz, Alex Eñeso (3 triples)  i Pere Ruíz (autor de 4 triples) en atac, i un incomensurable Xavi Sánchez, que mantenia a ratlla tot l’atac dels de la Garriga. Però els del vallés van demostrar perquè són líders del grup i aconseguien retallar diferències, el Círcol acabava guanyant el quart 16 a 22 i disposant d’1 punt d’avantatge al final del tercer període (61-62).

A l’últim període tot estava per decidir i les defenses van predominar per sobre dels atacs (17 a 12 aquest quart) especialment pel Círcol, que no anotava amb tanta facilitat. El final de partit va tornar a ser un cara o creu, i de nou la victòria va caure a l’equip rival.

Però la lectura del partit és molt positiva, el Círcol ha competit cara a cara contra els dos únics equips imbatuts del grup, perdent per 1 i 4 punts de diferència. Estem conveçuts que la dinàmica és bona i que les victòries arribaran en propers partits.

Anotadors: A. Ribas (-), B. Soliveres (-), J.J. Díaz (13), Marc Ors (8), A. Lladó (7), Q. Català (2), P. Ruiz (17), M. Lozano (4), J. Rovira (7), T. Forteza (-), X. Sánchez (5), A. Eñeso (11).

Ànims i a seguir treballant!!!

Circol_logo