El Sènior A va aconseguir ahir una important victòria a la Plana contra un dels equips més durs del grup, el C.B. Cabrera. El partit va ésser molt intens i els nostres van arribar a perdre de 15 punts al tercer quart, però gràcies a la defensa i a un alt ritme de partit, el Círcol va remuntar i va endur-se una victòria més que merescuda després del dos últims partits, on havia caigut per diferències mínimes.

El partit no començava malament, i els primers minuts cap dels dos equips marxava en el marcador. El Círcol intentava córrer, però no acaba d’aprofitar els contraatacs, al contrari que els visitants, que annotaven cistelles fàcils arrel d’un mal joc ofensiu dels nostres. Així s’arribava al final del primer quart amb 15-18 en el marcador. Al segon període, el joc ofensiu no millorava, tot el contrari, i els nostres anotarien només 9 punts, però la bona defensa feia que el Cabrera tampoc pogués anotar amb facilitat i d’aquesta manera el Círcol continuava dins el partit, arribant al descans amb un desavantatge de 9 punts (24-33).

A la represa, els del maresme marxaven en el marcador i es posaven 15 punts per davant, semblava que el Círcol està noquejat, però arrel de canvis defensius i pressionar tota la pista, la diferència anava disminuint progressivament fins al punt d’acabar el quart amb un triple sobre la botzina de Pere Ruiz, i d’aquesta manera posar-se per davant en el marcador (54-53), en aquest període el Circol va anotar 30 punts. L’últim quart va continuar amb el bon joc dels locals, i el Círcol acabava amb 27 amb punts, en gran mesura gràcies a l’elevat percentatge de tirs lliures, fruit del alt ritme de joc que el Cabrera únicament podia aturar amb faltes personals, i als minuts finals on els visitants intentaven aturar el rellotge per poder remuntar el partit. En aquest aspecte Andreu Lladó i Pere Ruiz amb 10/10 i 7/7 respectivament, eren els jugadors més encertats. Aixi doncs el Círcol guanyava per 10 punts de diferència el quart (27-17) i acaba guanyant el partit amb el resultat de 81-70.

Cal destacar l’excel·lent partit d’Andreu Lladó, Pere Ruiz i Xavi Sànchez, aquest últim amb 15 punts i 13 rebots, fent un autèntic partidàs i ajudant a l’equip de forma espectacular en defensa. Cal felicitar a tot el grup per l’excel·lent nivell defensiu mostrat, millorant-lo considerablement en comparació als partits anteriors.

Amb aquesta victòria el Círcol es queda 8é a la classificació amb 3-3 i la propera setmana es desplaça a la sempre difícil pista del Masnou, equip que tan sols ha perdut 1 partit (5-1).

Felicitats Círcol!

Circol_logo