El Sènior “A” va caure a la sempre difícil pista del Masnou pel resultat de 72-64, en un partit que no va arribar a dominar en cap moment i on els locals es van mostrar molt més sòlids defensivament.

El partit es presentava complicat, doncs els locals tenen un excel·lent equip i el Círcol arribava amb 3 baixes, a tot això cal sumar-hi  un arbitratge que va descentrar totalment als nostres… L’equip local es presentava amb un balanç de 5-1, i  el Círcol no va poder esgarrepar una victòria que hauria permés als nostres pujar algunes posicions a la taula.

El partit començava malament, el Masnou sortia al partit molt agressiu i els nostres totalment adormits, la defensa visitant no era tan agressiva com la local i això quedava reflexat al marcador al finalitzar el primer període : 27-20.

Els jugadors d’en Francesc i en Santi, es van posar les piles al segon període i a base d’una bona defensa va aconseguir retallar diferències i marxar només 3 punts a sota en el marcador (36-33). La nota més positiva d’aquest període és que el Círcol va deixar en només 9 punts als del maresme.

El tercer període va ser calcat al primer, i els locals es distanciaven en el marcador, dominant el partit per diferències que ballaven entre els 10 i els 15 punts. El Masnou estava molt més agressiu i demostrava que no volia deixar escapar la victòria a casa. No va ser fins als darrers 4 minuts de  partit que el Círcol va aconseguir retallar diferències en el marcador, i ho va fer amb el Sots-21 Martí Bultó a pista, arribant a un desavantatge de 7 punts a falta d’1 minut, però els locals, tot i els nervis, no van deixar acabar amb la remuntada al Círcol.

El Sènior “A” es manté a mitja taula, i el proper diumenge espera al C.B. QUART de Girona a les 17:30 a la Plana, US HI ESPEREM!!!

Circol_logo