SÈNIOR FEMENÍ:El sènior femení va guanyar (56-44) al Joventut BBC i es posiciona segon classificat. El Círcol va fer un autèntic partidàs i va dominar el partit de dalt a baix desde el principi. La classificació del Círcol no és casual i si fruit del compromís i del treball dels entrenaments de tot l’equip. Moltes felicitats noies!!
SÈNIOR B: Gran victòria del sènior B davant el Premià per 14 punts de diferència. L’equip d’Oriol Bosom millora dia a dia i després de guanyar en aquesta jornada s’allunya una mica més de les posicions de descens directe.
SOTS 21 PREFERENT: El sots 21 va pedre davant el Cardedeu per 46-62. L’equip està portant una trajectória molt postiva i ocupa la 6a plaça a la classificació.
JUNIORS El júnior femení va guanyar davant el Vic per 60-38 fent un gran partit per part de tot l’equip. Les jugadores d’Alan García ocupen la 6a posició molt aprop de les posicions capdavanteres. El júnior A d’Andreu Lladó i Jaume Lleal, va guanyar de manera convincent al camp del Premià per 70-84 i puja fins la 5a  posició a la classificació, aprop de les posicions de fases. El júnior B va perdre davant el Laietà i el júnior 1 va guanyar davant els Escolapis Sarrià per 74-46.
senior_femeni_1

Circol_logo