CADETS: El cadet A tot i fer una bona primera meitat, va perdre davant el Collblanc. El cadet B segueix suman una jornada més, aquest cop davant el Santa Coloma A per 70-62, es posiciona tercer i només està per sota del Joventut B i el Montgat A, deixant enrere equips com la Minguella A i el Santa Coloma A de segon any…felicitats!!! El cadet 2 va perdre davant el Sant Gervasi per 52-38 i el cadet femení segueix intractable després de guanyar al Safa Claror per un punt de diferència i segueix segon classificat per sota del BBC.
INFANTIL: L’infantil femení va guanyar per 8 punts de diferència davant el Sant Andreu de Natzaret i es posiciona tercer classificat per sotadel Mataró i BBC. 
PRE-INFANTILS: El pre-infantil va estar a punt de guanyar a l’Ubsa però va perdre per 52-57. Era un partit molt imporant per poder-se classificar a nivell a-1 però encara queda el partit de tornada…ànims nois!!! i el pre-infantil B segueix imparable i va guanyar 47-45 a la Salle Horta en un partit molt emocionant., i es situa en segona posició a la taula.
MINIS : El mini A va perdre davant el Salesians però està en posicions capdaventeres i fruit del seu gran treball, té clares opcions de classificar-se per A-1.El mini B va perdre davant el Joventut tot i fer un bon partit.La part emotiva va arribar al final del partit quan els jugadors van fer un regal a Diego Martínez, entrenador de l’equip pel seu aniversari.El mini 1va perdre davant el Sant Andreu tot i tenir opcions fde guanyar fins el final (73-66).
PRE-MINIS :El pre-mini femení va perdre davant el Canovelles.Aquest equip, tot i jugar contra equips de segon any va molt bé classificat i està fent una gran temporada.Felicitats noies!!.El pre-mini A segueix líder imbatut del seu grup i ja està molt aprop d’assolir el nivell A-2 a la segona lliga després de nadal.
Equip_infantil_fem

Circol_logo