L’infantil masculí del Círcol va perdre a casa davant un dels rivals més forts del grup, l’UBSA, per 34 punts de diferència, 51-85. L’equip tenia les baixes per lesió d’en Jofre Mateu i de l’Albert Pujol, així com l’absència per motius familiars d’en Dídac Marban.

Es preveia un partit amb molt de ritme i intensitat i així va ser durant el primer període, al qual s’arriba amb un 13-18 al marcador i amb una molt bona defensa dels nostres. Durant el segon quart l’equip va encaixar un parcial de 4-15 als primers cinc minuts que va condicionar el quart. El quintet en pista va estar desafortunat en l’atac i això va permetre l’equip rival córrer tants contratacs com van voler. S’arribava al descans amb el resultat de 23-42.

A la represa va debutar amb l’infantil en David Blasco, jugador del pre-infantil A del nostre club. Des d’aquí felicitar-lo pel seu debut i agrair-li la seva col·laboració amb l’equip. Va ser un bon tercer quart on malgrat les contínues imprecisions en atac i pèrdues de pilotes l’equip va tornar a tenir una bona actuació defensiva. El parcial final d’aquest quart va ser de 14-18.

Durant el darrer quart els jugadors que entrena en Santi Rodríguez no eren capaços d’anotar amb facilitat i permetien constantment que l’UBSA anotés amb massa facilitat, deixant de defensar com ho havien fet el primer i tercer quart. Això feia que els de Sant Adrià deixessin el marcador en el 51-85 final. Felicitem l’equip de Sant Adrià pel seu partit i la merescuda victòria; juntament amb la Penya són els candidats a entrar a A1.

Una de les claus del partit va ser la quantitat de boles perdudes per part dels nostres així com fallar 27 tirs lliures durant tot el partit.

La setmana que ve l’equip torna a jugar a casa, però aquest cop ho farà al pavelló de Casagemes degut a un canvi d’horari. Diumenge a les 9h rebran l’infantil A del Joventut de Badalona en el primer partit de la segona volta.

Anotadors: Pol Planas (4), Martí Oriol (2), Enric Esteve (8), Gerard Gonzàlez (3), Pau Morral (10), Roger Capeta (6), Ferran Arqué (3), Daniel Martín (10), Albert Valls (2) i David Blasco (3).

Ànims nois, cal seguir treballant i millorant dia a dia. 1 2 3 Círcol!!!

Crònica enviada per Santi Rodríguez, entrenador de l’equip.

Circol_logo