senior_femeni_1SÈNIOR FEMENÍ: El Círcol està imparable i suma una setmana més, aquesta vegada a domicili i a un camp sempre difícil, com és del Boet Mataró ( 43-61). Fins a la primera meitat, el partit va estar molt igualat però a partir de la segona meitat del tercer període i fruit de sortides ràpides al contratac, el Círcol va trencar el partit i va aconseguir marxar en el marcador. La setmana vinent el Círcol rebrà al Premià.

SÈNIOR B: El sènior B suma la segona victòria consecutiva davant d’un dels equips més forts de la categoria. Després d’aquest partit, el Círcol s’allunya del descens directe i li permet somiar amb sortir de les posicions de faese de descens. Així doncs gran victòria i felicitats!!

SOTS 21 PREFERENT: El sots 21 es referma a les posicions capdavanteres després de la victòria contundent al camp del Sant Boi. En cap moment el Círcol va patir per guanyar el partit.

Circol_logo