El Sènior “A” va derrotar a domicili al Bàsquet Alella per 16 punts de diferència (64-80) en un partit que el Círcol va sentenciar en el tercer quart, el qual va guanyar per 15 punts. Una victòria important que manté al Círcol a mitja taula.

El Círcol es presentava a Alella en un mal moment, doncs a les baixes de Jose J. Díaz i Marc Ors, calia afegir que fins a 4 jugadors no havien entrenat pràcticament, per lesió, durant la setmana. Així doncs, cap de setmana amb plantilla curta, però una molt bona segona part permetia als nostres demostrar que són un equip més complet i amb molt més ritme de partit. Durant el primer període era el Círcol qui manava al marcador per diferències minimes, en un quart amb moltes errades i poc encert en el tir, 14-19 al final del període. Durant el segon quart, l’Alella trencava amb facilitat la pressió del Círcol i anotava amb certa facilitat, disposava de molts tirs lliures que no va desaprofitar i d’aquesta manera a falta de 3 minuts pel descans guanyava per 3 punts. Però el Círcol va apretar les dents aquests últims minuts i va aconseguir capgirar el marcador i acabar manant a la mitja part per 33-39. Cal destacar l’excel·lent primera part d’Andreu Lladó, amb 3 triples, i un total de 15 punts.

A la represa, el Círcol va sortir molt més agressiu i amb molt més ritme de partit, fet que va permetre ampliar avantatges al marcador, avantatges que arribaven als 20 punts abans de finalitzar el període. Durant l’últim quart poca història, els nostres es van dedicar a mantenir la renda i assegurar una victòria que permet al Círcol mantenir-se a mitja taula. En aquesta segona meitat va tornar a destacar Andreu Lladó, juntament amb Toni Forteza i Joan Rovira. Partidàs de l’Andreu amb 26 punts, però també dels ja anomenats anteriorment Toni Forteza (20 punts) i Joan Rovira (13 amb 2 triples).

Anotadors: A Ribas (4), Borja S. (1), Martí B. (-), Andreu Lladó (26), Quim Català (3), Pere Ruiz (2), Marc L. (3), J. Rovira (13), T. Forteza (20), X. Sanchez (2), A. Eñeso (6).

La propera setmana el Círcol rep la visita del U.E. Mataró “B”, equip que ocupa la 11a posició i que es troba empatat a victòries amb el Círcol. Cal guanyar diumenge! US HI ESPEREM!!!

Circol_logo