Partits imporants pel nostres dos Sèniors que jugaran el mateix dia i hora. El Sènior Femení disputarà el seu partit al Pavelló de Montgat contra l’A.B. Premià, amb la intenció de continuar sumant victòries i mantenir la bona ratxa de joc i resultats que manté a l’equip a les posicions capdavanteres del grup. Ho fa contra un rival que es troba amb un balanç de 4-4 i que no posarà gens fàcils les coses a les noies de Josan Garcia.

ue_mataroPer la seva banda, el Sènior Masculí, jugarà el seu partit a les 17:30 del diumenge al Pavelló de la Plana. Ho farà davant l’U.E. Mataró, equip que ara mateix té el mateix balanç de victòries derrotes que el nostre sènior (4-5)  i que ocupa la 11a plaça. Partit important pels jugadors de Francesc Castellet, que de guanyar obririen una petita escletja amb els equips de la part baixa i que pot donar un pas endavant per acostar-se a la part alta de la classificació,.

Animem als nostres sèniors!!! No hi podeu faltar!!!

Circol_logo