El nostre sènior masculí va derrotar per 26 punts de diferència al U.E. Mataró, equip que es trobava empatat a victòries fins a dia d’ahir, en una primera part espectacular.

El Círcol va sortir a la pista conscient de la importància del partit, i un parcial de 12-2 d’inici ho demostrava. Els jugadors de Francesc Castellet estaven molt concentrats en el partit, dominant sota la cistella tant en atac com en defensa, fet que els permetia còrrer i anotar amb facilitat. El Mataró ja perdia de 20 a 2 minuts del final del primer període, però van tornar a entrar en el partit amb un parcial de 0-9 i al final del primer període es situava 11 punts per sota. El segon període va ser millor que el primer i el Círcol amb un parcial de 26-5 va trencar definitivament el partit, deixant el marcador en 51-19.

A la tornada dels vestidors els nostres no van tornar a apretar l’accelerador, però en cap moment va deixar que la distància en el marcador es reduís i que això permetés als visitants disputar el partit. Una segona part plàcida amb un ritme de partit molt més baix, motiu de la defensa zonal durant tota la segona part del Mataró i de l’amplia distància en el marcador. Només cal destacar d’aquesta segona part el debut d’Albert Reverté, que va disputar els darrers 4 minuts de partit, debutant d’aquesta manera amb el Sènior per primer cop. I de quina manera!!! en 4 minuts va anotar 8 punts amb dos triples i una cistella a aro passat en un contraatac, molt bé Albert!

Per part dels jugadors del primer equip, Joan Rovira amb 18 punts i Andreu Lladó amb 15 punts i 10 assistències, van ser els jugadors més destacats d’un Círcol on cap jugador va fer un mal partit, i on cal destacar l’excel·lent imatge d’equip que es va veure a la pista.

Anotadors: A. Ribas (3), Borja S. (2), Marc Ors (10), A. Lladó (15), Q. Català (2), P. Ruiz (6), M. Lozano (7), A. Reverté (8), J. Rovira (18), T. Forteza (6), X. Sánchez (2), A. Eñeso (11).

La propera setmana el Círcol és desplaça a la pista del líder del grup, el C.E. Onyar (Girona). Un desplaçament molt complicat on esperem que els nostres aconsegueixin treure un resultat positiu!

Circol_logo