Bon partit del sots-21 preferent que va guanyar per 89-37 al Torredembarra. Amb aquesta victòria l’equip es situa amb un balanç de 7-3.
Volem destacar el treball i l’ambició de tot l’equip, que tot i no fer una gran primera part, van continuar treballant durant tot el partit per acabar guanyant còmodament el partit.

Equip - Junior A 2010-2011Pel que fa al Júnior “A”, (Sant Narcis 61 – Círcol 63) victòria molt important a Girona davant un rival directe com era el Sant Narcís
que fins llavors portava un balanç de 8 victòries i 1 sola derrota. Amb aquest triomf, el Círcol es situa a la tercera posició en solitari, per darrere del Salt i l’esmentat Sant Narcís, aconseguint la quarta victòria consecutiva.

Els locals van començar el partit molt concentrats i amb un gran encert ofensiu, que situava el marcador 12 – 4 al minut 4 de partit. La millora defensiva del Círcol i les ràpides sortides al contraatac van permetre realitzar un parcial de 2 – 12, tornant la igualtat al marcador. El 1r quart va acabar amb un empat a 18 que reflexava la igualtat existent.

El segon quart no va començar gens bé, amb forces problemes per anotar dels nostres, el que va permetre que els gironins agafessin una màxima diferència de 9 punts als marcador (29-20). L’equip no es va ensorrà en cap moment i el canvi defensiu realitzat va fer canviar la dinàmica del partit, aconseguint un parcial de 0 – 13 que posava el Círcol 4 punts a dalt. El resultat era de 31 – 33 al descans, amb tan sols 2 punts del Sant Narcís en els últims 5 minuts.

A la represa, la cosa no va canviar, i el partit va seguir en un frec a frec durant tota la segona part, mostrant el Círcol sempre la seva millor versió, treballant molt a darrera amb un gran desgast físic, combinat amb un joc ràpid en atac. S’acabava el 3r quart amb 47 – 48 al marcador. A l’inici de l’últim quart, i sempre amb el partit igualat, el Sant Narcís es va posar en zona, cosa que va fer que el ritme de partit s’alentís moltíssim i costés molt més anotar. Els locals van agafar un avantatge de 5 punts, que va ser neutralitzada pel Círcol poc després.

Amb tot això, es va arribar a l’últim minut amb empat al marcador. Amb marcador 61 – 61 i restant 35 segons, el Círcol va tenir una opció d’atac, però els àrbitres van xiular unes passes que van permetre tenir la última opció als gironins per guanyar el partit amb 20 segons per jugar-se. Una excel·lent defensa dels nostres, va fer que el Sant Narcís s’estampés contra la defensa badalonina. Hèctor Sendra va recuperar la pilota i va passar la pilota a Albert Reverté, que va creuar el camp ràpidament i va fer una entrada a falta de 0.5 segons pel final.

Agraïr l’ajuda d’Otger Riera, que va ajudar en tot moment a l’equip, com la de tots els altres jugadors que en altres ocasions han fet un cop de mà al júnior A.

La única nota negativa va ser la lesió al 3r quart de Dani Garcia, que esperem que sigui el més lleu possible.

Enhorabona a tot l’equip pel treball realitzat, i a seguir treballant!!!

Parcials: 1r quart 18 – 18, 2n quart 13 – 15, 3r quart 16 – 15, 4rt quart 14 – 15

Surrà (13), Dani (8), David (-), Eric (6), Andreu (2), Bernat (3), Enric (-), Reverté (21), Hèctor (6), Otger (4)