senior_femeni_1La veritat és que la jornada passada ha estat molt positiva pel Círcol. El sènior femení segueix imparable i va guanyar al Premià per 56-51. El Círcol va entrar a l’últim període perdent però la intensitat defensiva del Círcol i una inspirada Laia Caballeria que va fer uns últims minuts fantàstics anotant practicament tots els punts del Círcol, dos triples inclosos.Ara mateix l’equip ocupa la tercera posició empatat amb el segon classificat. La setmana vinent viatge a Olot. El sènior “B” va caure al camp del Montgat per 59-41. L’equip està fent una gran feina durant la setmana en els entrenaments i les resultats arribaran segur! El júnior B va completar el millor partit de la temporada i va guanyar a l’Ubsa ( 74-63), líder imbatut fins aquesta jornada. El Círcol va sortir a per totes desde el principi i va donar una autèntica lliçó. Ens alegrem especialment d’aquesta victòria pels entrenadors de l’equip Basili Bellés i Diego Martínez. Felicitats a tots els jugadors!!! El júnior 1 va guanyar davant l’ABB-Dosa 2 per 34-58 i segueix a les poscions capdaventeres de la classificació. Felicitats! Demà publicarem la resta de la jornada.

Circol_logo