Nova aplicació a la Plana Web del Círcol

Les noves aplicacions de la dreta de la pàgina et permeten anar d’una secció a l’altre, sense haver de passar per la pàgina d’Inici.

D’aquesta manera amb molta més comoditat pots estar més ben informat de tot allò que fan les nostres seccions.

Comparteix les notícies a les xarxes socials

Amb els botons que trobareu sota de cada article, podreu fer ressó a les xarxes socials (Twitter, Facebook, LinkedIN, Google +1) de les notícies que trobeu més interessants i d’aquesta manera engrescar a la gent a que visiti la nostra plana web i segueixi tota l’actualitat.

Butlletí del Círcol

A la part inferior esquerra de la plana web, us podeu donar d’alta al butlletí d’El Círcol. Una manera gratuïta i automàtica d’estar al corrent de les darreres novetats i activitats que organitza l’entitat, i tot mitjançant correu electrònic. 

Properament…

Aviat començarem a penjar les plantilles dels equips de la secció de bàsquet, amb les fotografies dels equips i els jugadors, estigueu atents!