Senior_A_Alex_i_AndreuVictòria importantíssima del Sènior “A” a la difícil pista del CE Onyar, líder del grup fins aquesta jornada, amb un Albert Ribas sensacional.

El Círcol arribava al partit amb un bon estat de forma i d’ànims, en part gràcies a l’abultada victòria de la setmana anterior contra un rival directe com el Mataró, i recuperant a tots els jugadors per aquest partit, entre ells Jose J. Díaz, capaç d’annotar 4 triples en seu retorn després de 4 partits.

El partit no començava bé, com ja ve essent habitual, i el Círcol permetia als locals anotar amb facilitat, un Onyar amb una línia exterior molt encertada que només al primer quart era capaç d’anotar 5 triples. La mala defensa (27 punts en contra en 10 minuts) era l’assignatura pendent dels nostres, però el segon quart no començava gens bé i els locals marxaven de 15 punts a falta de 8 minuts pel descans. Els jugadors de Francesc Castellet però, van reaccionar gràcies a canvis defensius i a una major agressivitat a darrera que va donar peu a tornar a entrar en el partit i anar 5 a sota al descans (46-41).

A la represa, el Círcol mantenia a ratlla als locals i les diferències eren mínimes, però un jugador va canviar el signe del partit: Albert Ribas. Amb ell a pista, els gironins eren incapaços d’anotar a la pintura, un Albert sublim, impedia als jugadors interiors poder anotar i intimidava qualsevol penetració dels exteriors, obligant a l’Onyar a buscar l’encert desde fora i a realitzar llançaments molt forçats que, amb els nostres dominant el rebot defensiu, permetia córrer i anotar amb més fluidesa.

L’actuació d’Albert Ribas i el bon criteri dels àrbitres, respectant en tot moment el joc de contacte que els locals buscaven jugada rere jugada, va acabar desquiciant als gironins, xiulant 2 tècniques (jugador i entrenador) i amb una dequalificant directe a l’entrenador local a falta de 6 minuts. Els nostres, liderats per Andreu Lladó (19 punts, 8 rebots i 9 faltes rebudes), van controlar el final del partit i van aconseguir una victòria molt important en un grup molt igualat, que permet al Círcol mirar de reull la part alta de la classificació.

Anotadors: A. Ribas (2), B. Soliveres (0), J.J. Díaz (16), M. Ors (3), A. Lladó (19), Q. Català (-), P. Ruiz (9), M. Lozano (4), J. Rovira (14), T. Forteza (2), X. Sánchez (8), A. Eñeso (8).
El proper partit serà d’aqui dues setmanes davant l’U.E. Pineda amb un balanç de 8-3. Partit complicat que esperem tirar endavant!!!

Circol_logo