EL Sènior “A” va caure derrotat per un gran Pineda al darrer segon, en un partit que va fer disfrutar a una Plana plena a vessar tot i el mal inici dels nostres.

El partit començava malament pel Círcol, el Pineda molt més dur i centrat en la feina, annotava amb facilitat i alhora impedia als nostres que ho fessin, realitzant una defensa de contactes i tancant-se molt bé al darrera obligant al Círcol a llança de fora amb molt poc encert. El primer quart acaba amb 5-18. El segon quart la cosa ja es va començar a nivellar i els jugadors de Francesc Castellet plantaven cara a un Pineda molt organitzat i amb un gran encert en el llançament, les diferències s’ampliaven 2 punts, i com ja estem a costumats a veure, el Círcol marxava 15 punts per sota en el marcardor al descans, 22-37.

I com si d’un altre equip es tractés, igual que en partits com Cabrera, Quart, Onyar, … els jugadors del Sènior van passar per sobre dels maresmencs en un tercer quart impecable (pacial 33-12) acabant el període amb un avantatge de 6 punts fruiït de l’encert des de 6,25, de l’alt ritme de joc i d’una agressivitat defensiva que trobàvem a faltar a la primera part.

El darrer quart el Pineda va tonar a agafar forces i es va enganxar de nou al partit, deixant per endavant 8 minuts de molta emoció i alternances en el marcador. El marcador indicava un 78-79 amb 25 segons per jugar i possessió pel Círcol, després d’una bona acció que els àrbitres no van assenyarlar com a falta personal, la pilota seguia en possessió local i després de treure de fons, Jose J. Díaz va anotar un triple impressionant (amb falta inclosa que no es va xiular) que deixava el marcador en 81-79. Però el Pineda amb 5 segons per davant va treure ràpidament per creuar la pista i acabar anotant un nou triple al darrer segon que sentenciava el partit i que va enmudir una Plana que durant tota la segona part va animar i va ajudar al Círcol a remuntar un partit que tenia molt complicat.

Aquesta vegada ha sortit creu, esperem que la propera visita (darrer partit de l’any) a la pista del C.B. Salt, líder del grup, el Círcol pugui refer-se d’aquesta derrota tan dolorosa. Ànims Nois!!!!

Gràcies a Tota la gent que va veure el partit i va animar d’allò més!

Circol_logo