alt El Círcol va guanyar al UER Pineda, líder imbatut del seu grup fins a aquest partit, en un partit molt emocionant que va acabar 63 – 61 a favor dels locals. Cal recordar que al partit d’anada, el Pineda va guanyar el partit a la pròrroga per un punt de diferència.

El partit va començar molt igualat, amb un resultat al final del 1r període de 10 – 11 a favor del Pineda, gràcies a les seves ràpides sortides al contraatac, que els permetien anotar bàsquets fàcils.
Al 2n període el Círcol va fer un gran joc ofensiu, anotant 18 punts i aconseguint un avantatge de 8 punts.
Un parcial de 3 a 8 a favor del Pineda va acostar els visitants a 3 punts a l’inici del 3r quart, però el Círcol va capgirar la situació aconseguint un 8 a 0 en dos minuts, acabant la primera part 40 – 29 a favor dels locals.
A la represa, el Círcol va agafar 15 punts de diferència als dos primers minuts. A partir d’aquest moment, el Pineda va començar a anotar amb molta més facilitat i va ajustar la seva defensa, impedint als locals jugar amb la fluïdesa de la primera part. Poc a poc van anar retallant distàncies, finalitzant el 3r quart 50 – 42.
El 5é període va estar marcat per un parcial de 0 a 11 favorable al Pineda. Els visitants se sentien còmodes i jugaven amb molta confiança, tot el contrari que el Círcol, que veia com tota la renda aconseguida a la primera part es dissipava. Finalment 57 – 55 i vuit minuts per jugar.
A l’últim període els nervis van fer que els dos equips tinguessin molts problemes per anotar. A falta de dos minuts el Pineda es posava per sobre en el marcador (59 – 61). Quan més difícils semblaven les coses pel Círcol, un bàsquet després d’una porta enrere i una recuperació van fer que els locals capgiresin el partit en tan sols 5 segons. El Pineda va tenir l’atac per guanyar el partit, però el Círcol va realitzar una gran defensa, aconseguint amb molt d’esforç una victòria de molt mèrit.

Moltes felicitats a tots els jugadors pel gran treball que estan realitzant durant tota la temporada!!!

La setmana que ve el Círcol visita la difícil pista del UBSA, amb moltes ganes de fer un gran partit contra un equip al que no han pogut guanyar en els dos partits que han jugat aquesta temporada.