El sènior “A” es va fer amb la primera victòria del nou any en el derbi davant l’U.B. Lllefià, en un molt bon partit dels dos equips, però que els nostres van dominar gran part del mateix. Una victòria molt important, ja que el Llefià ocupa la 11a posició i primer lloc de fase de promoció de descens, i es trobava a 1 sol partit dels nostres. Amb la victòria d’ahir, el Círcol s’allunya de la zona perillosa i s’enganxa al grup de la zona mitja-alta de la classificació.

El partit va començar amb pocs avantatges pels dos equips, eren els visitants els qui es trobaven més còmodes a la pista, sobretot gràcies a l’aportació del seu aler Santos (autor de 18 punts). El Llefià tenia un grau d’intensitat més alt i aprofitava accions d’1×1 i rebot ofensiu per marxar 8 punts per davant al final del quart (14-22). A la represa, un canvi defensiu dels nostres va posar en molts problemes als visitants, i la reacció va ser espectacular, el Círcol endollava un parcial de 33-10 amb uns minuts d’un bàsquet excel·lent, amb ràpides sortides de contraatac i annotant a sota la cistella amb molta fluidesa. El marcador al descans era de 47-32, però era evident que no estava el partit sentenciat ni molt menys.

A la represa, el Llefià annotava un parcial de 0-5 que deixava l’avantatge en 10 punts, però el Círcol amb el cap molt fred no els permetia baixar d’aquesta barrera psicològica i es mantenia ferm en el partit. Aquest període els visitants estaven molt més encertats ofensivament i realitzaven canvis defensius que posaven als locals en més dificultats en atac. El marcador final era de 63-52. L’últim període va ser molt més ajustat del que s’esperava, i els visitants de la mà de Sanisidoro es posava a 4 punts dels Círcol a falta de 5 minuts pel final del partit. Semblava que el Círcol es complicava la vida, però la reacció no es va fer esperar i de nou, gràcies a un Andreu Lladó sensacional (18 punts i 11 assistències), els nostres tornaven a posar terra pel mig i amb avantages superiors als 7-8 punts. Els dos darrers minuts, el cap fred dels nostres va permetre un final sense complicacions i esgarrapar una victòria molt important pel Círcol.

Cal destacar l’excel·lent partit del ja annomenat Andreu Lladó, així com de Alex Eñeso,  Marc Ors i Toni Forteza. En línies generals, el Círcol va fer un partit molt seriós i tothom va estar a l’alçada d’un derbi molt intens i amb moments de molt bon bàsquet.

Anotadors: A. Ribas (1), B. Soliveres (-), J.Juan Díaz (6), M. Ors (12), A. Lladó (18), Q. Català (0), P, Ruiz (8), M. Lozano (6), J. Rovira (5), T. Forteza (11), X. Sánchez (4), A. Eñeso (13).

La propera jornada el Círcol es desplaça a la vista del Vilablareix, cuer de la classificació. No serà un partit gens fàcil, ja que els gironins han guanyat 2 partits i ho ha fet les dues darreres jornades. Una victòria a Girona seria molt important! Sort!!!!

Circol_logo