El Círcol va caure a la pista del Vilablareix, fins aquesta jornada cuer de la classificació, en un partit nefast dels nostres que en cap moment van poder avançar-se en el marcador i van acabar caient per 7 punts de diferència (65-58).

El partit començava malament, la intensitat del Vilablareix va sorprendre al Círcol que es veia 9-2 als 3 minuts de partit. Molts errors en defensa i molt poc encert en atac, que posaven el marcador en 21-10 al final del primer període. A l’inici del segon quart, un triple dels locals posava el marcador en 24-10, però el Círcol va reaccionar i els canvis defensius i les rotacions dels gironins van permetre al Círcol arribar amb un punt de desavantatge al descans (28-27).

El tercer període va acabar de sentenciar al jugadors de Francesc Castellet, només van anotar 6 punts en aquest quart (13-6 el parcial) i marxaven 8 a baix al final del període, un període ple d’errades, contraatacs fallats, tirs clars que no entraven, … i on l’únic jugador que estava a l’alçada era Xavi Sánchez (20 punts per 31 de valoració). El darrer període va ser més del mateix, i el Vilablareix, ajudat per un arbitratge molt casolà, manava al marcador. A falta de 1 minut el Círcol va posar-se a 6 punts després d’un parell de bones accions que semblava que donaven una última esperança als nostres, però els àrbitres amb una falta antiesportiva totalment innexistent a Andreu Lladó  i posteriorment una falta en un robo de pilota de Joan Rovira que tampoc va existir, van acabar de sentenciar el partit.

Afortunadament els resultats de la jornada han estat bons pel Círcol, que es manté en la mateixa posició (9é) i encara a 2 partits de la promoció. La propera jornada comença la segona volta a la pista del St. Gervasi de Mollet, actual cuer de la classificació. Aquesta setmana cal guanyar, i no serà gens fàcil, doncs és una pista molt complicada contra un rival capaç de tot. Ànims i a guanyar!!!!

Circol_logo