AQUEST DIUMENGE EL SÈNIOR FEMENÍ DEL CÍRCOL JUGA UN PARTIT MOLT IMPORANT, DAVANT LES TERCERES CLASSIFICADES. L’EQUIP DEL CÍRCOL, QUE VA SEGON CLASSIfICAT, ESTÀ FENT UNA TEMPORADA INCREÏBLE I A AQUESTES ALÇADES NOMÉS TÉ DOS DERROTES. L’EQUIP NECESSITA EL VOSTRE RECOLÇAMENT PER SEGUIR ASPIRANT AL MÀXIM EN AQUESTA LLIGA. LES JUGADORES I ELS ENTRENADORS ES MEREIXEN EL VOSTRE SUPORT!!!!!
DIUMENGE, 17:30H, PAVELLÓ DE MONTGAT!!!!
NO POTS FALTAR!!!!
AQUEST DIUMENGE EL SÈNIOR FEMENÍ DEL CÍRCOL JUGA UN PARTIT MOLT IMPORANT, DAVANT LES TERCERES CLASSIFICADES. L’EQUIP DEL CÍRCOL, QUE VA SEGON CLASSIfICAT, ESTÀ FENT UNA TEMPORADA INCREÏBLE I A AQUESTES ALÇADES NOMÉS TÉ DOS DERROTES. L’EQUIP NECESSITA EL VOSTRE RECOLÇAMENT PER SEGUIR ASPIRANT AL MÀXIM EN AQUESTA LLIGA. LES JUGADORES I ELS ENTRENADORS ES MEREIXEN EL VOSTRE SUPORT!!!!!
DIUMENGE, 17:30H, PAVELLÓ DE MONTGAT!!!!
NO POTS FALTAR!!!!

Circol_logo