El Sènior “A” guanya a la pista del St. Gervasi tot i les dificultats amb les que arribava al partit. Les baixes d’Àlex Eñeso, J. Juan Díaz i la de Borja Soliveres (a mig partit), no posaven les coses fàcils al Círcol, que va acabar guanyant per 9 punts de diferència (64-73).

El partit va començar amb petits avantatges pel Círcol, que dominava el marcador davant d’un St. Gervasi molt agressiu en defensa i que intentava córrer constanment. El bon balanç defensiu dels nostres evitava que els locals anotessin amb facilitat, però molts errors en situacions fàcils d’atac i els mals percentatges en els llançaments de tir lliure no permetien marxar en el marcador. El quart acabava amb un triple sobre la botzina dels locals que deixava el marcador en 18-17. Al segon període, les coses seguien igual, i els avantatges tornaven a ser pels nostres que arribaven a marxar de 7 punts. Però la reacció local no es va fer esperar i de nou el final del període va acabar amb un acció de tres punts, aquest cop una falta i bàsquet, que deixava als de Mollet 3 punts per davant en el marcador: 35-32.

A la represa, el Círcol va començar a aprofitar les situacions de contraatac, i gràcies a una molt bona defensa col·lectiva, començava a obrir una petita escletja en el marcador, un parcial de 7-19 en aquest quart deixava als visitants 9 punts per sobre en el marcador: 42-51. L’últim quart el Círcol va agafar una renda de 13 punts que semblava sentenciar el partit a falta de 5 minuts, però la reacció local va fer que el marcador s’ajustés a 6 punts a falta de 3 minuts. Uns últims minuts que el Círcol va saber gestionar tot i l’agressivitat defensiva local i que va permètre als nostres acabar guanyant el partit.Cal destacar l’excel·lent feina sota cistella de Pere Ruiz i Albert Ribas durant aquesta segona part (24 i 19 de valoració respectivament) i la feina de Xavi Sànchez i Marc Lozano, especialment en defensa.

Anotadors: A. Ribas (8), B. Soliveres (0), J.J Díaz (-), Marc Ors (3), A. Lladó (10), Q. Català (0), Pere Ruiz (19), M. Lozano (6), Joan Rovira (14), T. Forteza (4), X. Sánchez (9).

Amb aquesta victòria el Círcol puja una posició a la classificació i manté la distància amb les posicions de promoció. La propera jornada derbi comarcal davant l’UBSA de Sant Adrià a les 17:30 a la Plana, partit molt important!!! US HI ESPEREM!!!

SORT CÍRCOL!!!

Circol_logo