Cara i creu a les dues primeres jornades de la fase regular per al nostre infantil que ha quedat enquadrat al grup 4 del nivel A2. La primera jornada vam veure com els nois de l’infantil s’estrenaven a la lliga amb una victòria per la mínima a La Plana davant l’AESE, 41-40 i amb un final d’aquells no aptes per a cardíacs. Va ser un partit amb molts errors i on el Círcol va anar per davant en el marcador la major part del partit. Comentar el bon treball defensiu dels nostres i l’alegria per sumar el primer triomf de la temporada. Tanmateix, esmentar el debut amb l’infantil d’en Marc Cecilia, jugador del pre-infantil que entrena l’Andreu Lladó.
Per altra banda, en el derbi badaloní de dissabte a La Plana entre Maristes i Círcol, vam patir la primera derrota d’aquesta lliga per un resultat de 80 a 44, fruit d’una primera part molt dolenta on la falta de concentració en defensa i en atac va permetre que els Maristes sumessin constantment en contratacs i amb excessiva facilitat. A la segona part, un Círcol molt més agressiu va plantar cara els Maristes jugant de tu a tu i demostrant que pot competir amb qualsevol equip. Esmentar també les lesions de jugadors importants per l’equip com són en Roger Capeta, Jofre Mateu, Albert Pujol, Ferran Arqué (lesionat durant el partit).
Aquesta setmana l’equip es desplaça dissabte a la tarda a Esplugues per intentar fer un bon partit i sumar un nou triomf que el col•loqui amb balanç positiu a la classificació. Esperem recuperar efectius ja que ahir a l’entrenament només sis jugadors de l’equip es van entrenar al Màgic sota les ordres d’en Santi Rodríguez degut a lesions i malalties de diferents jugadors. Esperem que es recuperin aviat perquè l’equip els necessita.
Cara i creu a les dues primeres jornades de la fase regular per al nostre infantil que ha quedat enquadrat al grup 4 del nivel A2. La primera jornada vam veure com els nois de l’infantil s’estrenaven a la lliga amb una victòria per la mínima a La Plana davant l’AESE, 41-40 i amb un final d’aquells no aptes per a cardíacs. Va ser un partit amb molts errors i on el Círcol va anar per davant en el marcador la major part del partit. Comentar el bon treball defensiu dels nostres i l’alegria per sumar el primer triomf de la temporada. Tanmateix, esmentar el debut amb l’infantil d’en Marc Cecilia, jugador del pre-infantil que entrena l’Andreu Lladó.
Per altra banda, en el derbi badaloní de dissabte a La Plana entre Maristes i Círcol, vam patir la primera derrota d’aquesta lliga per un resultat de 80 a 44, fruit d’una primera part molt dolenta on la falta de concentració en defensa i en atac va permetre que els Maristes sumessin constantment en contratacs i amb excessiva facilitat. A la segona part, un Círcol molt més agressiu va plantar cara els Maristes jugant de tu a tu i demostrant que pot competir amb qualsevol equip. Esmentar també les lesions de jugadors importants per l’equip com són en Roger Capeta, Jofre Mateu, Albert Pujol, Ferran Arqué (lesionat durant el partit).
Aquesta setmana l’equip es desplaça dissabte a la tarda a Esplugues per intentar fer un bon partit i sumar un nou triomf que el col•loqui amb balanç positiu a la classificació. Esperem recuperar efectius ja que ahir a l’entrenament només sis jugadors de l’equip es van entrenar al Màgic sota les ordres d’en Santi Rodríguez degut a lesions i malalties de diferents jugadors. Esperem que es recuperin aviat perquè l’equip els necessita.
Circol_logo