Nou triomf de l’infantil A
L’infantil del Círcol va aconseguir superar el C. B. Esplugues dissabte a la tarda a domicili en un partit que els nostres van dominar des del minut 1 fins el final. Malgrat les sis baixes (Jofre Mateu, Albert Pujol, Roger Capeta, Ferran Arqué, Albert Valls i Daniel Martín) l’equip es va sobreposar i va sortir amb un nivell defensiu molt alt que permetia robar pilotes i anotar amb facilitat. Un parcial 0-8 al primer minut del partit va marxar la dinàmica de tot l’enfrontament. Cal afegir que tres jugadors del pre-infantil que entrenen la parella Andreu Lladó i Roger Coma van debutar amb una gran actuació amb l’infantil. Es tracta de Jaume Sansa, Adrià Lozano i Ramon Gotzens. Felicitats i gràcies als tres per la seva col•laboració.
Al descans els nostres ja dominaven el marcador per 17 punts, 15-32. Sense relaxar-se, el Círcol va sortir al tercer quart amb molt ritme i va continuar obrint distància al marcador fins el resultat final de 37-75. Tanmateix felicitar els jugadors de l’infantil que tot i les baixes ja esmentades van treballar molt bé durant la setmana i van fer un gran partit tots plegats, sobretot a nivell defensiu, Gerard Gonzàlez, Pau Morral, Pol Planas, Martí Oriol, Enric Estévez i Dídac Marban.
En aquests moments el Círcol (2-1) és tercer a la classificació per darrera de l’Ademar (3-0) i empatat amb el Montgat (2-1)
Durant aquesta setmana esperem recuperar alguns dels jugadors lesionats per a preparar el partit contra el C. B. Cornellà A a La Plana a les 9h.
Endavant nois!
L’infantil del Círcol va aconseguir superar el C. B. Nou Esplugues dissabte a la tarda a domicili en un partit que els nostres van dominar des del minut 1 fins el final. Malgrat les sis baixes (Jofre Mateu, Albert Pujol, Roger Capeta, Ferran Arqué, Albert Valls i Daniel Martín) l’equip es va sobreposar i va sortir amb un nivell defensiu molt alt que permetia robar pilotes i anotar amb facilitat. Un parcial 0-8 al primer minut del partit va marxar la dinàmica de tot l’enfrontament. Cal afegir que tres jugadors del pre-infantil que entrenen la parella Andreu Lladó i Roger Coma van debutar amb una gran actuació amb l’infantil. Es tracta de Jaume Sansa, Adrià Lozano i Ramon Gotzens. Felicitats i gràcies als tres per la seva col•laboració.
Al descans els nostres ja dominaven el marcador per 17 punts, 15-32. Sense relaxar-se, el Círcol va sortir al tercer quart amb molt ritme i va continuar obrint distància al marcador fins el resultat final de 37-75. Tanmateix felicitar els jugadors de l’infantil que tot i les baixes ja esmentades van treballar molt bé durant la setmana i van fer un gran partit tots plegats, sobretot a nivell defensiu, Gerard Gonzàlez, Pau Morral, Pol Planas, Martí Oriol, Enric Estévez i Dídac Marban.
En aquests moments el Círcol (2-1) és tercer a la classificació per darrera de l’Ademar (3-0) i empatat amb el Montgat (2-1)
Durant aquesta setmana esperem recuperar alguns dels jugadors lesionats per a preparar el partit contra el C. B. Cornellà A a La Plana a les 9h.
Endavant nois!
Circol_logo