Equip - Senior_A_2010-11

El Sènior “A”, tot i les baixes d’Àlelx Eñeso i Marc Ors, va guanyar ahir a la Plana el “derbi comarcal” davant l’UBSA per 12 punts de diferència (79-67), en un partit molt intens que va dominar durant els 40 minuts tot i alguns altibaixos durant el partit. Cal destacar la presència de Martí Callau, jugador del júnior de primer any a la banqueta.

El primer quart, a diferència del que és habitual, el Círcol va sortir concentrat en defensa i amb certa paciència en atac, fet que permetia acabar el quart amb 10 punts d’avantatge en el marcador (20-10). Un primer quart on va destacar la gran aportació ofensiva de Pere Ruiz i el bon treball defensiu i en el rebot d’Albert Ribas. El ritme de partit era del Círcol buscant transicions ràpides i situacions a prop de cistella. Al segon quart semblava que els nostres podien agafar una bona renda abans del descans, arribant al 29-13 a mitjans del quart, però va arribar la relaxació i un major encert dels de Sant Adrià que deixaven un marcador ajustat al final de la primera part (32-26).

A la represa un Círcol de nou molt concetrat i amb major encert en el tir exterior va permetre deixar el partit mig sentenciat, arribant a una diferència de 19 punts a final del quart (56-37), cal destacar el magnífic quart de Jose Juan D. (autor de 4 triples i 23 punts durant la segona meitat) que permetia als locals anotar amb fluidesa i desmoronar qualsevol canvi defensiu dels visitants. L’últim quart es presentava plàcid gràcies a l’avantatge adquirit, però els visitants van augmentar la intensitat defensiva i retallaven diferències fins als 10 punts durant aquest període, el Círcol però no es deixava contagiar per aquest ritme de partit esbojarrat i acabava guanyant el partit amb un triple sobre la botzina de Pere Ruiz, per rematar una victòria importantíssima pels nostres

Annotadors: A. Ribas (2), B. Soliveres (0), Jose J. Díaz (23), A. Lladó (16), Q. Català (0), P. Ruiz (18), M. Callau (-), M. Lozano (3), J. Rovira (7), T. Forteza (9), X. Sánchez (1), A. Eñeso (-).

Amb aquesta victòria, el Círcol s’allunya 3 partits de la promoció i mira de reüll la part alta de la classificació, ja que el 4rt classificat es troba només a 2 partits. La propera setmana de nou partit a la Plana, davant un Vilassar de Dalt que es troba empatat a victòries amb els nostres. Necessitem el vostre suport per tirar aquest partit endavant! No hi falteu!!!

Circol_logo