Victòria importantísima i vital la que va aconseguir dissabte, el Junior A del Círcol a la pista del Vilassar de Dalt. (75-83) Una victòria que col•loca l’equip del tàndem Andreu Lladó-Jaume Lleal, en tercera posició de la taula classificatòria just darrere de Sant Narcís i Salt.
El partit va començar igualat i amb una mica de nervis per part nostre. Però paradoxalment, una falta tècnica xiulada a Albert Reverté va acabar de despertar-nos. Reverté tot i la tècnica va fer un autèntic recital en atac i es va carregar l’equip a l’esquena per aconseguir la victòria. El 14 del Círcol va anotar 30 punts vitals. El Círcol a finals de segon quart va agafar 14 punts de renda, que tot i el patiment en certs moments del partit, va saber administrar. Una defensa intensa clau en els moments més crítics del matx i saber aplicar els conceptes entrenats durant la setmana van ser determinants, en una nova victòria badalonina, la segona consecutiva.
Destacar, a part de l’Albert, els 16 punts del pívot Hèctor Sendra i el debut de Francesc Pascual ”Pasqui” autor de 8 punts.
La setmana que ve visita a la pista del cuer de la lliga, el Grup Barna. Una victòria a la pista barcelonina marcaria, i molt, el desenvolupament final del campionat. Però això ja és una altra història
Anotadors:
Tugas 2, Surrà 14, Pasqui 8, Andreu 4, Bernat 2, Enric 4, Reverté 30, Callau 2 i Sendra 16
Marcel Pellejero
Delegat Junior A
Equip - Junior A 2010-2011

 

Victòria importantísima i vital la que va aconseguir dissabte, el Junior A del Círcol a la pista del Vilassar de Dalt. (75-83) Una victòria que col•loca l’equip del tàndem Andreu Lladó-Jaume Lleal, en tercera posició de la taula classificatòria just darrere de Sant Narcís i Salt.

El partit va començar igualat i amb una mica de nervis per part nostre. Però paradoxalment, una falta tècnica xiulada a Albert Reverté va acabar de despertar-nos. Reverté tot i la tècnica va fer un autèntic recital en atac i es va carregar l’equip a l’esquena per aconseguir la victòria. El 14 del Círcol va anotar 30 punts vitals. El Círcol a finals de segon quart va agafar 14 punts de renda, que tot i el patiment en certs moments del partit, va saber administrar. Una defensa intensa clau en els moments més crítics del matx i saber aplicar els conceptes entrenats durant la setmana van ser determinants, en una nova victòria badalonina, la segona consecutiva.

Destacar, a part de l’Albert, els 16 punts del pívot Hèctor Sendra i el debut de Francesc Pascual ”Pasqui” autor de 8 punts.

La setmana que ve visita a la pista del cuer de la lliga, el Grup Barna. Una victòria a la pista barcelonina marcaria, i molt, el desenvolupament final del campionat. Però això ja és una altra història

Anotadors:

Tugas 2, Surrà 14, Pasqui 8, Andreu 4, Bernat 2, Enric 4, Reverté 30, Callau 2 i Sendra 16

Marcel Pellejero

Delegat Junior A

Circol_logo