El pre-infantil A va aconseguir una victòria en una pista on no havia guanyat cap equip que no fos el local en el que portem de temporada. Cal recordar que els dos equips ja es van trobar a la fase prèvia, finalitzant el Pineda en primer lloc amb un balanç de 9 victòries i 1 sola derrota, mentre que el Círcol va quedar tercer amb 7 – 3.
El partit va començar molt bé pel Círcol, amb un parcial de 2 a 8, finalitzant el quart amb un 7 – 12 després d’un triple afortunat dels locals a taulell. El segon període va ser molt igualat, amb intercanvi de bàsquets pels dos equips. El resultat assenyalava un 17 -21 favorable als visitants. Al 3r quart el Círcol va perdre claredat ofensiva, tot i això va poder arribar al descans amb un avantatge de 3 punts (24 – 27).
Després del descans el Círcol va sortir molt més mentalitzat, deixant el Pineda en tan sols dos punts i aconseguint una renda important de 9 punts. Tot i això, si per alguna cosa es caracteritza l’equip local és per mai baixar els braços, i al 5é període va aconseguir posar-se a 3 punts. Dos tirs lliures visitants van deixar el marcador 37 – 42 i un últim quart per jugar. S’entrava a l’últim període amb moltes opcions pels dos equips, i va ser el Círcol l’equip que va saber gestionar millor el final de partit, aconseguint un parcial en els darrers 8 minuts de 7 – 12, que donava un resultat final de 44 – 54 a favor badaloní.
Felicitar als jugadors pel bon inici de lliga realitzat, amb quatre victòries en els quatre partits disputats. Tot i això, s’ha de ser conscient de les dificultats que hi ha hagut a cada partit i el bon nivell de tots els altres equips, que no permet cap tipus de relaxament.
La setmana que ve el Círcol visita la complicada pista del UBSA, un equip contra el que s’ha enfrontat ja tres cops en el que portem de temporada, i que en les tres ocasions la victòria ha anat a parar a l’equip de Sant Adrià.
Força Círcol!!!
El pre-infantil A va aconseguir una victòria en una pista on no havia guanyat cap equip que no fos el local en el que portem de temporada. Cal recordar que els dos equips ja es van trobar a la fase prèvia, finalitzant el Pineda en primer lloc amb un balanç de 9 victòries i 1 sola derrota, mentre que el Círcol va quedar tercer amb 7 – 3.
El partit va començar molt bé pel Círcol, amb un parcial de 2 a 8, finalitzant el quart amb un 7 – 12 després d’un triple afortunat dels locals a taulell. El segon període va ser molt igualat, amb intercanvi de bàsquets pels dos equips. El resultat assenyalava un 17 -21 favorable als visitants. Al 3r quart el Círcol va perdre claredat ofensiva, tot i això va poder arribar al descans amb un avantatge de 3 punts (24 – 27).
Després del descans el Círcol va sortir molt més mentalitzat, deixant el Pineda en tan sols dos punts i aconseguint una renda important de 9 punts. Tot i això, si per alguna cosa es caracteritza l’equip local és per mai baixar els braços, i al 5é període va aconseguir posar-se a 3 punts. Dos tirs lliures visitants van deixar el marcador 37 – 42 i un últim quart per jugar. S’entrava a l’últim període amb moltes opcions pels dos equips, i va ser el Círcol l’equip que va saber gestionar millor el final de partit, aconseguint un parcial en els darrers 8 minuts de 7 – 12, que donava un resultat final de 44 – 54 a favor badaloní.
Felicitar als jugadors pel bon inici de lliga realitzat, amb quatre victòries en els quatre partits disputats. Tot i això, s’ha de ser conscient de les dificultats que hi ha hagut a cada partit i el bon nivell de tots els altres equips, que no permet cap tipus de relaxament.
La setmana que ve el Círcol visita la complicada pista del UBSA, un equip contra el que s’ha enfrontat ja tres cops en el que portem de temporada, i que en les tres ocasions la victòria ha anat a parar a l’equip de Sant Adrià.
Força Círcol!!!
Circol_logo