El Sènior A va tornar a guanyar, aquesta vegada contra un rival directe al que inclus li va guanyar el basquet average, que era de 19 punts, en un gran partit on va brillar el joc col·lectiu i un Andreu Lladó en estat de gràcia.

El Círcol venia de guanyar 3 dels últims 4 partits contra rivals directes, i faltava arrodonir-ho amb una nova victòria a la Plana. Els jugadors d’en Francesc Castellet van sortir forts d’inici amb un ritme alt de partit i una defensa agressiva que posava en problemes als del maresme. El final del primer quart mostrava la superioritat dels locals i acabava amb un 19-10 en aquests primer període. El segon quart no va ser menys, i els nostres continuaven manant en el joc i en el marcador, parcial de 23-15 en aquest quart i una bona renda al descans (+17) que permetia pensar en remontar el bàsquet average en contra que el Círcol va “regalar” amb un partit nefast a la pista del Vilassar a la primera volta.

A la sortida dels vestidors, un canvi en la intensitat defensiva dels visitants juntament amb una aparent relaxació dels nostres, va permetre als de Vilassar pensar en una possible remontada, però les diferències no van baixar dels 12 punts, i després d’uns primers 5 minuts de quart fluixos, el Círcol de la mà d’Andreu Lladó i un Marc Lozano molt atent en atac i en defensa, va permetre al Círcol acabar el quart 13 amunt en el marcador (58-45). L’últim període va començar bé pels nostres que amb un parcial de 4-0 tornava a marxar de 17 punts i obligava als visitants a demanar temps mort. A partir d’aquí, tots dos equips ja pensaven en el bàsquet average, i es notava que cada acció era important, arribant a un final de partit ajustat que els nostres van saber gestionar i acabar guanyant per 20 punts, 1 punt més és el que necessitaven.

Annotadors: A. Ribas (0), Borja S. (0), J.J. Díaz (-), M. Ors (-0), A. Lladó (27), Q. Català (3), Pere R. (13), M. Lozano (4), J. Rovira (12), T. Forteza (4), X. Sánchez (12), Àlex E. (9).

Amb aquesta victòria el Círcol es distancia un partit més de la promoció, gràcies a la derrota del Llefià a casa, que ja es troba a 4 partits. I S’enganxa al grup de la part alta de la classificació. Aquesta setmana desplaçament a Girona per jugar contra el Sant Narcís (3r classificat amb només 4 derrotes), per intentar sumar una victòria que seria molt i molt important davant un rival que va guanyar per només 1 punt als nostres a la primera volta.

Ànims! i Sort!!! FORÇA CÍRCOL!

Circol_logo