Equip - Senior_A_2010-11

El primer equip del Círcol va aconseguir una important victòria ahir a la Plana contra un rival directe al que de nou, li guanya el bàsquet average i al que ja li treu 2 victòries: C.B. La Garriga. Amb aquest victòria ja són 4 les que aconsegueix de forma consecutiva.

Després d’un primer quart molt igualat (18-18) on el ritme de partit el portava el Círcol, però on els visitants anotaven amb molta facilitat, els nostres van ser capaços d’obrir una important escletja en el marcador gràcies la bona intensitat defensiva i a un gran encert en el tir exterior que feia inútil la zona plantejada pels maresmencs. En aquest segon quart (parcial 26-12) el Círcol es mostrava molt superior als rivals, demostrant jugada rere jugada que la intensitat i les ganes de que la victòria és quedés a la Plana la posaven els nostres jugadors. Cal destacar l’excel·lent període de Joan Rovira (21 punts) que ser un autèntic mal de cap pels visitants, portant el ritme anotador del Círcol.

A la represa, La Garriga va retallar la diferència fins als 7 punts, però els locals no permetien que la diferència disminuïs més i s’arribava al final del període amb aquest marge (60-53), un període on la defensa dels visitants es mostrava molt més agresiva i on alguns dubtes en atac dels jugadors de Francesc Castellet els permetia tornar a entrar en el partit. Però la bona direcció de Borja Soliveres i de nou els bons percentatges en el tir exterior (14 triples), feien que la victòria és quedés a Badalona en un últim quart que van control·lar els locals.

Anotadors: A. Ribas (2), B. Soliveres (2), J.J. Díaz (14), M. Ors (11), A. Lladó (4), P. Ruiz (7), M. Lozano (1), A. Reverté (-), J. Rovira (21), T. Forteza (2), X. Sánchez (0), A. Eñeso (13).

Amb aquesta victòria, el Círcol empata amb Pineda i Onyar amb 8 derrotes, i la setmana vinent es desplaça a Cabrera per jugar un partit molt important contra un rival que es troba amb 7 derrotes i que els nostres van superar a la Plana a la primera volta. Ànims i sort en aquest partit nois!

Circol_logo