El cap de setmana de partits pel Círcol va començar divendres. I de quina manera. El Premini Femení, va vèncer clarament a la pista del Claret, les cuers del grup (74-9). És el resultat més abultat de la jornada. Amb aquesta victòria les noies de Marina Cano es mantenen coliders de la classificació darrere el Cornellà que té un partit més jugat que la resta d’equips. Per cert el preinfantil B masculí va vèncer a la pista del sempre díficil Fuster i també és colider de grup. Felicitats

De la mateixa manera també hem de felicitar el Mini B del Círcol que va fer un gran paper al derbi davant la Minguella A. Només van perdre de 3 punts (65-68) remuntant a l’últim quart un marcador molt advers. Tot i la derrota s’han de sentir molt orgullosos del què van fer a la pista. El Mini A per la seva banda manté el liderat de la seva lliga en vèncer ajustat al Sants a domicili (57-58) i té a una victòria el segon classificat

En cadets victòria de l’1 al camp d’un rival directe com el Neus (59-63) i del B a Cerdanyola 50-64, que el manté segon darrere el Sant Cugat

Malauradament hem de lamentar dues derrotes en aquest últim cap de setmana de febrer: una l’ajustada de l’Infantil A a la pista del Ronçana (64-60) i l’altre la del Cadet A que no va poder fer molta cosa a la pista de l’Ateneu Montserrat. Per cert en l’apartat femení derrota de l’infantil de Jaume Lleal en el derbi de la jornada davant BBC (62-59), en un matx emocionant i de nervis ja que tots dos estan a la part de dalt. El Círcol tot i la derrota es manté segon. Les noies cadet també van caure davant el Parets i es mantenen cuer del grup, això si amb el mateix balanç que els 3 immediats rivals. No passa absolutament res. Estem segurs que tornaran a la senda dels èxits

I menció a part pel Cadet 2. Ahir, a Països Catalans i amb 3 pre-infantils a l’acta (Dani Muñoz, Marc Cecilia i Adrià Lozano) van vèncer en un derbi emocionant a l’Ademar B, els tercers de la classificació. Els nois de Marc Lozano i Maria Zambrano van aconseguir capgirar un marcador advers al final del primer quart de 21-11. Des de la defensa, amb paciència i sense fer molt de soroll, a poc a poc van eixugar la diferència fins a posar-se 13 punts per sobre al final del tercer quart. Al final però l’emoció es va passejar per la pista, ja que els Maristes van arribar a empatar el matx a falta de 30 segons. És en aquest instant quan el Círcol va donar l’estocada final gràcies a dos tirs lliures finals del preinfantil Dani Muñoz. Al final un ajustat 56-58, amb una gran actuació col·lectiva i sobretot dels 3 preinfantils. El Círcol continua lluitant per aludir les ultimes places del grup

Enhorabona a tots els equips que heu aconseguit victòria aquest cap de setmana i ànims a tots els que no ho heu aconseguit. Molts ànims i a seguir treballant