S’apropa el final de temporada i el sènior femení del Círcol segueix en posicions molt properes que donen accès a pujar a primera catalana.I aquesta setmana es juga un partit que pot ser clau ja que jugan davant del Salt que està a una victòria de distància.Actualemnt el Círcol té 3 derrotes i van líders empatades amb el Quart i el Salt té 4 i són terceres.Una victòria del Círcol deixaria al Salt a 2 victòries i sumat a l’enfrontament entre el Quart, líders conjuntament amb el Círcol i el Premià que van darrera del Salt, pot deixar un escenari molt propici perquè el Círcol assoleixi el seu objectiu.Josan García, entrenador de l’equip, ens ha comentat que espera un partit molt dur i que l’equip agrairà la presència de tots vosaltres animant al Círcol.El club portarà tot el que necessiteu per poder animar a un equip que està fent una temporada realment espectacular, tot un exemple de constància i compromís…Tots a Montgat, diumenge 17:30h, pavelló de Montgat.

sopar_SENIOR_fem