Aquesta jornada es presenta com molt interessant.Tot i que durant la setmana informarem sobre la resta de partits de la jornada, us volem destacar tres de molt interessants.Comencem per les més petites: El pre-mini femení, després de que la setmana passada guanyés 9-59 al Claret, s’enfronta aquesta setmana al Boet Mataró, dissabte a les 10:30 a Casagemas.Les noies entrenades per Marina Cano i Clara Navarro, van segones classificades amb un partit menys i amb tant sols amb una derrota.Un partit realment interessant que pot permetre al Círcol seguir d’aprop el liderat.

UN altre dels partits que destaquem de la jornada és el que jugarà el pre-infantil A davant el Joventut A.L’equip entrenat per Andreu LLadó i Roger Coma i que compta com entrenadors ajudants a Albert Reverté i LLuc Bultó està fent una temporada espectacular.Després de classificar-se per nivell A-1, en aquesta lliga que és el nivell més alt on puden jugar en aquesta categoria van líders imbatuts amb un balanç 6-0 a 2 victòries del segon classificat que és el Granollers. Círcol-Joventut ( 11.30h Màgic badalona)

I una tre dels partits que us destaquem és el del cadet B, que segueix imbatut a nivell A-2 i està fent una temporada realemnt espectacular.Els jugadors entrenats per Ramon Cunyé, s’enfrontan davant el Sant Cugat, l’altre equip del grup que segueix imbatut.Diumenge, 10:45 Plana.

Equip - Pre-Infatil_PINYA