Magnífica jornada de Carnaval pels equips Preinfantils de l’entitat, on tots van aconseguir guanyar. Destacar la victòria del preinfantil A de l’Andreu Lladó en el derbi del Màgic de dissabte davant el Joventut (66-55), que el consolida en la primera plaça. També meritòria victòria del Preinfantil B, en el duel de la jornada, entre els 2 líders de la categoria. L’ajustat 39-35 final davant el Creu Alta de Sabadell demostra l’intensitat i la importància que transmetia el partit. Amb aquesta victòria el Círcol es consolida com a segon, deixant enrere el Montgat i està a una sola victòria dels vallesans. Qui tambe continua donant immenses alegries és el Preinfantil femení, que guanya, guanya bé i dóna espectacle. L’últim botxí de les de Marina Canova ser el Boet de Mataró (57-13)

Cara i creu pels equips infantils: La cara l’ajustada victòria de l’equip femení de Jaume Lleal, a casa davant el SAFA Horta (38-35). Victòria vital i importantíssima ja que, fins aleshores, les barcelonines eren les líders de la categoria. Amb la victòria el Círcol puja a la segona plaça, desplaçant el rival d’ahir a la tercera posició, i de retruc fent que el BBC assoleixi el liderat. Els 2 equips badalonins encapçalen la taula classificatòria amb el mateix balanç de 6 vuictòries i 2 derrotes, amb l’average per les verdinegres. La creu per la seva banda, la derrota de l’infantil masculí davant del totpderós Vic, que juga a una altra lliga (40-73). Tot i la derrota, el Círcol va oferir una molt bona imatge

Bon cap de setmana, també, pels Mini i Preminis. El premini va vèncer al Valldemia (55-48), i continua, segon, la lluita, en solitari, per atrapar al líder Joventut, que va vèncer al Santa Coloma. Victòries contundents dels Minis A i B, davant el Pallejà i el Mataro. L’A continua líder intractable i el B amb la gran victòria davant els maresmencs (4arts a la taula), s’allunyen cada cop més de la zona baixa. Malauradament lamentar la derrota del Mini 1 davant el Neus, un rival directe. Tot i això el Círcol manté la mateixa posició que la setmana anterior

I finalment ple al 15 dels cadets. Tots els que van jugar (l’A descansava) van guanyar. El B, en un altre duel de líders, davant el Sant Cugat. Amb aquesta victòria, té el liderat a tocar, ja que amb una jornada menys, es manté invicte i té el mateix balanç que els del Vallès. L’1, de Xavi Bruget i Marc Nadal va vèncer el seu duel particular per la tercera plaça al Masnou, en el que seria el preludi del Circol-Masnou del Sènior de la tarda. Anar a veure el Cadet 2 és anar predisposat a estar permanentment en atenció. Un fluix inici dels de Marc Lozano i Maria Zambrano, va condicionar el desenvolupament del matx, en què el rival, el Tres Viles de Valls, va dominar fins a 5 minuts pel final. És en aquest moment quan la defensa es va apretar i els contraatacs van resultar decisius per aconseguir una nova victòria ajustada (57-59), la segona consecutiva. Una victòria col·lossal i molt important, ja que el Círcol empata amb el Tres Viles en la vuitena plaça i s’allunya cada cop més de les dues últimes places. El Cadet femení, malauradament, va perdre davant el Sagrada Família i segueix la lluita cap a la salvació. Molts ànims