Xirusplaiencs i xirusplaienques!

 

Aquest any hem decidit renovar la samarreta del Xirusplai i per tal de que pugueu dir-hi la vostra farem un concurs de dissenys obert a tothom i totdon relacionat amb l’esplai. El guanyador/a s’endura a casa una samarreta de franc! Si teniu alguna bona idea i us animeu, dibuixeu-la en paper o a l’ordinador i envieu-nos-la! Abans però, feu un cop d’ull a les bases del concurs.

BASES DEL CONCURS:

1.       Els dissenys han de representar d’alguna o altre forma l’esplai xirusplai.
2.       Evidentment, no s’acceptarà cap disseny de caire racista, sexista i en general que pugui ofendre a algun col·lectiu de la societat.
3.       IMPORTANT: el disseny ha d’estar enquadrat aproximadament en un DIN-A4 per qüestions grafico-logistiques (quan més gran i amb més resolució millor). Pot estar fet amb ordinador o a mà i escanejat. En cas que sigui a mà guardeu l’original!
4.       Si necessiteu alguna tipografia o algun logotip demaneu-nos-ho via email.
5.       El guanyador s’anunciarà a la web de l’esplai uns dies passat el termini i serà premiat amb una samarreta amb el seu disseny.

6.       Ens reservem el dret de declarar desert el concurs en cas que cap disseny satisfés les necessitats de l’esplai.

TERMINI: Fins el dia 8 d’Abril

ENVIA LA TEVA PROPOSTA: A xirusplai@gmail.com amb assumpte “Concurs sa
marreta”, el teu nom, i adjunt, el teu disseny.

Esperem que us animeu! I per qualsevol pregunta envieu-nos un email!