Benvolguts pares i mares,

Com ja vàrem comunicar a la última reunió de pares i mares, aquest any es farà PRE-INCRIPCIÓ DE COLÒNIES per tots aquells NENS I NENES (de Petits a Grans, Súpers i Joves no) QUE VENEN A L’ESPLAI durant el curs.

És molt senzill. Els divendres 18, 25 DE FEBRER I 4 DE MARÇ, ens trobareu a la secretaria del Círcol de 18h a 20h.

Allà, només s’haurà de dir el nom del nen o nena que es vol pre-inscriure i fer un prèvi pagament de 50 EUROS (en efectiu), els quals, un cop obrim les inscripcions al juliol, seran descomptats del preu total de la inscripció a les colònies (en cas de preinscriure germans o germanes, amb un pagament seria suficient).

Cal afegir que aquest pre-pagament no seria retornat, en el cas de no realitzar la inscripció finalment (en cas de germans o germanes, no serien retornats els diners si cap dels infants s’inscrigués).

També cal dir que si no es realitza aquesta pre-inscripció, no vol dir que es perdi la plaça obligatoriament. Sempre que quedin llocs els podreu inscriure.

Realitzem aquesta pre-inscripció, perquè ens anirà molt bé tenir un nombre orientatiu dels infants amb els que gaudirem els 10 dies, amb prou antel·lació per a dur a térme una millor planificació de tot plegat.

Moltes gràcies.

L’equip de monitores i monitors de l’esplai Xirusplai.

Les colònies seran del 20 al 29 de juliol i tindràn un preu aproximat entre 250 i 300€!