El cap de setmana ve marcat per la pluja que va caure dissabte, la qual va ajornar els partits que es disputàven a pista descoberta (els del Preinfantil A, l’Infantil femení els dels Minis A i B i el del Cadet B) i una curiositat. Excepte el Júnior A i el Sènior B, tots els altres equips jugàven com a visitant.

Comencem el viatge a Llinars del Vallès on el Preinfantil B va guanyar a la pista del penúltim classificat i es manté segon de la taula, a un partit del líder Creu Alta. L’infantil A va caure a Caldes (el tercer de la taula) i continua lluitant, en setena plaça, per seguir millorant cada dia més.

A Sta Coloma, gran victòria del PreMini A en el duel de la màxima entre segons i tercers. Amb aquest contundent triomf (44-59) els petits continuen empatats amb la Penya, en la seva pugna pel campionat. Excel·lent també la victòria de les noies del Premini de la Marina Cano, al camp del Cornellà que les manté líders a 2 victòries del seu inmediat perseguidor el Sant Adrià

En cadets, victòria de l’A al camp del cuer Sagrada Família, que els manté tercers empatats amb el Roser i a 2 victòries dels invictes líders el Santa Coloma. El Cadet 1 del tàndem Xavi Bruget-Marc Nadal va perdre en el derbi de dissabte a Països Catalans davant la Minguella. Tot i això es mantenen tercers a la classificació. El Cadet 2 de Marc Lozano i Maria Zambrano van sortir victoriosos de la seva visita al camp del cuer, el Valldemia D de Mataró, on es van imposar per 31 punts de diferència (35-67). Finalment el Cadet femení, va aconseguir una victòria de molt de mèrit al camp del tercer classificat, el Blanes, i abandona l’últim lloc de la taula classificatòria.

Moltes felicitats a tots els equips que heu guanyat i molts ànims a la resta, en aquesta jornada atípica