Diumenge a la Plana, el Junior A del Círcol va aconseguir la victòria més important de la temporada, enfront el Premià. Després de 3 derrotes seguides que van deixar un regust molt amarg, els nanos d’Andreu Lladó i Jaume Lleal, es van treure de sobre els neguits i els complexos apareguts.

Va ser una victòria forjada en tres factors: l’orgull d’un equip amb molta fam de victòria, una defensa fèrria i contundent al darrere i un contraatac letal. Ahir van córrer molt, tant que en algunes fases del partit es feia díficil controlar les estadístiques. Van convertit el parquet en un autèntic tartan d’atletisme. Va ser una victòria del col·lectiu, de tot l’equip, que tant a la banqueta com a la pista ho van donar tot per treure el partit.

El partit va començar amb alternança a l’electrònic i amb victòria visitant al final del primer quart. Després del descans el Círcol va apretar la defensa i a partir d’aquí van sorgir els contraatacs letals. Al final del partit, victòria de 10 punts (75-65) i amb la grata sensació que fent les coses senzilles, amb humilitat i siguent una pinya, es pot guanyar a qualsevol

Tot i la victòria del col·lectiu s’ha de destacar la labor de dos homes: un l’Albert Reverté, autor de 30 punts (un 40% del total de l’equip) i de l’Andreu Maños que va caçar 16 rebots (11 defensius i 5 ofensius)

La festa però no va ser completa. Durant el partit el base Albert Surrà va patir una lesió molt dolorosa al dit. Esperem que la cosa no sigui molt greu i que ràpidament el tornmam a veure sobre una pista de bàsquet. Ànims Surrà i sort

Marcel Pellejero, delegat del Junior A