• Si vols cantar Caramelles amb nosaltres i formar part del grup de Caramellaires 2012, has de  venir el 9 d’abril de 2012, dilluns de Pasqua, i als tres assajos  previs.

ASSAJOS: seran els vespres dels dissabtes 13, 20 i 27 de març de 2012. Confirmarem l’horari i el lloc dels assajos de cantaires petits (5 a 10 anys) i de cantaires grans (10 a 99 anys) abans del 20 de febrer de 2012.

INSCRIPCIÓ: la solicitud d’inscripció la pots fer dfe l’1 de febrer al 5 de març de 2012 per correu electrònic socarel.circol@gmail.com o bé a la secretaria del Círcol tel. 93 384 45 56 . Un cop feta la sol·licitud donarem contesta d’acceptació.

En la sol·licitud d’inscripció hauràs de fer constar el nom i cognoms, adreça, data de naixement, telèfon i correu electrònic perquè ens puguem posar en contacte i acceptar la inscripció.

CARAMELLES: el Dilluns de Pasqua, 9 d’abril de 2012, de 9 a 14h, sortirem a cantar lesCaramelles a Baix a Mar pels carrers de Badalona.

SOPAR DE CARAMELLES: el dissabte 14 d’abril, de 2012 amb les menges que haguem recollit de les cases, farem el tradicional sopar de Caramelles, per celebrar la feina feta.

VOLS QUE VINGUEM A CASA TEVA?

• Si vius entre c/ Sagunt i la Plaça del Sol, c/ Lladó i la platja de Badalona, i tens una casa o pis amb balcó o finestra de primer pis, i a més tens disponible el matí del dilluns de Pasqua 5 d’abril, tens possibilitats de rebre les Caramelles davant de casa teva.

INSCRIPCIÓ: la solicitud d’inscripció la pots fer de l’1 de febrer al 5 de març de 2012 per correu electrònic socarel.circol@gmail.com o bé a la secretaria del Círcol tel. 93 384 45 56 .

• Donarem resposta a l’acceptació a partir del 15 de març .Si finalment podem venir a cantar a casa teva hauràs de penjar el domàs i contribuir amb menges i/o calerons que recollirem amb el cistell i que serviran per les despeses de les Caramelles i pel sopar de celebració que farem.

• Quants més sigueu al balcó més divertit serà!


Organitza: Soca-rel del Círcol, en col·laboració amb l’Orfeó Badaloní i una colla d’entitats i persones.