– Subscripció Popular per la restitució del mural de Xesco Boix
Gener, Organitzar amb la resta d’entitats del Memorial Xesco Boix Badalona la recollida de col·laboracions mitjançant l’organització de la Subscripció Popular per fer front a les despeses del mural.


– Caramelles a Baix a Mar
     2 i 9 d’abril assajos de Caramelles
     16 d’abril assaig general de Caramelles
     25 d’abril passada de les Caramelles a Baix a Mar pels carrers i places del centre de Badalona
     30 d’abril sopar de Caramelles a Can Canyadó


 – Vespre de Versets
2 d’abril a les 21h al teatre del Círcol. Vespre de versets. Intercanvi d’entitats de cultura popular i mostra de glosa.


 – Festa del Badiu
8 de maig, organització de l’Espai Folk i l’acte d’inauguració de la restitució del mural de Xesco Boix a l’Era de Can Solei. Col·laborant amb l’Associació de Veïns del Centre.


 – Berenar dels Anastasis
11 de maig organització de la distribució de la xocolatada popular al carrer Sant Anastasi. Col·laborant amb la Confraria de Sant Anastasi dins dels actes de la Passada de Sant Anastasi.
 
– Flama del Canigó
23 de Juny acompanyament de la Flama del Canigó per diversos carrers de Badalona col·laborant amb la Festa Nacional dels Països Catalans.


 – Flama del Correllengua 
(data a decidir setembre-octubre) acompanyament de la Flama del Correllengua per diversos carrers de Badalona si ens ho demanen els organitzadors del Correllengua 2011)


 – CorNadal
17 de desembre Festa CorNadal a la plaça de la Vila amb cantades, explicades de contes i degustació de la sopa de pedres.