Canelobres, vaixelles, telèfons, regadores i cadires de totes mides ocupaven la sala de catacumbes. Des de temps immemorials, el teatre ha anat arraconant material de les diferents obres a aquesta sala desconeguda de sota els vestuaris. Ara, però, les catacumbes miren al futur amb una altra cara.

Durant tot el cap de setmana, el Círcol ha obert les portes d’aquesta sala de material perquè tothom qui volgués es pogués emportar un tros de la història del Círcol. A partir de dilluns, el Círcol començarà a buidar aquesta sala. El que pugui tenir un ús en un futur proper es quedarà i el que no serà eliminat. Amb aquest moviment, el teatre guanyarà més espai per poder utilitzar. La sala de material es reordenarà i es modernitzarà la seva distribució.

El temps acabarà dictant si, a més a més, d’aquest espai en pot néixer una sala d’assaig.