circol-catolic-badalona

El senior masculí del Círcol va complir a la pista del Tiana. Amb un joc més intens que el de la primera jornada, els de Francesc Castellet van aconseguir doblegar un equip local que va acusar els nervis en el tram final. El matx va estar igualat durant els 40 minuts, però el saber fer del Círcol va decantar la balança en els darrers instants. 

L’inici del matx va estar en mans del Tiana. Minuts de desencert a banda i banda de la pista i els locals que agafaven les regnes. Al segon quart el partit va girar com un mitjó. Un parcial de 16 a 30 va posar el Círcol per davant a la mitja part. El pas pels vestidors va beneficiar al Tiana que va refer-se del cop rebut i va tornar a comandar l’electrònic amb diferències de fins a deu punts. L’últim parcial, però, va tornar a ser del Círcol. La defensa i el contracop va ser la clau de volta de la victòria.